Ciorba de rosii cu taitei de casa

de Panacris in Supe/Ciorbe, 12 Sep 2021 | 2393 vizualizari

 

O nouă rețetă din colecția rețete de suflet, Mândru mi-s Bucătăraș!

 

INGREDIENTE

  • Roșii 5 bucăți,
  • Ceapă galbenă 1 bucătă
  • Ardei kapia 1 bucată,
  • Ardei gras roșu 1 bucată,
  • Amestec de legume deshidratate vigita a la panacaris 2 linguri,
  • Ulei de floarea soarelui,
  • Sare de mare,
  • Piper proaspăt măcinat,
  • Leuștean, cimbru și pătrunjel proaspăt câteva fire,
  • Apă rece cca. 3000 ml,
  • Tăiței de casă cca. 250 g.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii cu taitei de casa:

Se spală și se curăță toate legumele, apoi se toacă grosier.

Ceapa se pune la călit în ulei și puțina apă, se adaugă ardeiul tocat și verdeață. Se asezonează de sare și piper.

Roșiile se decojesc, se toacă mărunt și se adaugă la celelalte ingrediente. Se amestecă ușor se completează cu apă și se lasă la fiert cca. 25 de minute la foc mediu, neacoperit.

Spre final se adaugă tăițeii de casă, mai groși, lăsându-se să mai fiarbă cca. 10 minute.

Se servește fierbinte presărată cu verdeață.

 

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa "falsa"de gaina cu taitei